Thuis

Zhangjiagang ZhongYue Metallurgy Equipment Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van het de Metallurgiemateriaal van Zhangjiagangzhongyue de Technologieco., Ltd wordt gevestigd in Xiangshan-Road, Jingang-Stad, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China. Met het geregistreerde kapitaal van RMB20,000,000-yuans, specialiseert het bedrijf zich in de productie van precisie gelaste pijplijnen met hoge frekwentie, van de h-Straal de lijn staalpijp, die scheuren machine, koudwalst het vormen van machine, koude rollende machine, de machine van het hoekstaal, de koude machine etc… van de knipselzaag Momenteel, is de jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 150 reeksen.

 

Tijdens meer dan tien jaar van ononderbroken efficiënte ontwikkeling, is het bedrijf reeds vrij goed concurrerend op termijn van marktaandeel, technologie, personeel en geografische plaats op zijn gebied geworden. Om zijn concurrentievermogen in de ooit woeste concurrerende markt te handhaven, heeft het bedrijf gehouden bevorderend door innovatiesysteem te verbeteren, die personeelsplatform vestigen, bouwend harmonische verhouding met klanten, die productkwaliteit en volledige waaier van de diensten verbeteren. Vandaar, nu, als één van de populairste en favoriete verkopers van onze klanten, zijn wij het meest geavanceerd en spelen een hoofdrol in gebied van binnenlandse markt voor productkwaliteit en voltooiing in nieuwe producten R&D en marktontwikkeling.

 

De bedrijfproducten worden wijd toegepast in de industrieën van gelaste pijp productie, sportenproducten, fitness materiaal, medische apparaten en instrumenten, de goederen van kinderen, meubilair, huishoudenelektrische apparaten, voertuigen, de schipbouw, aardolievervoer en krachtcentrale etc….

 

Wij zouden mensen voor hun steun en liefde voor Zhongyue-Metallurgiemateriaal willen danken. Wij zullen ons aan het beleid van „mensen-gecentreerd en kwaliteit-eerst“ houden. Om onze groter en sterkere onderneming te bouwen, zullen wij ons bevorderend ons beheer, verbeterend onze productkwaliteit, verbeterend de kernconcurrentie van onderneming, gehouden hebben en groeiend met onze klanten door de technologieinnovatie en het hoog rendementbeheer om grotere waarde voor klanten en sociale terugkeer tot stand te brengen.

 

Van het de Metallurgiemateriaal van Zhangjiagangzhongyue de Technologieco., Ltd heeft „Georiënteerde die Mensen aangehangen, Strategie“ als zijn principe geconcentreerd en zal „klantentevredenheid“ als zijn doel verbeterd hebben; actief verbeterend productiebeheer en op de markt brengend de diensten, zodat, wij ons tot de de industrieontwikkeling, zullen bijdragen en beste effect voor ons merkbevordering en marktaandeel zullen blijven bereiken. Tegelijkertijd, zullen wij ernaar streven om innovatieve producten onafhankelijk te ontwikkelen, procestechnieken te verbeteren en productconcurrentievermogen in termen van toegevoegde waarde te verbeteren, om de wederzijds voordelig en win-win onderneming en de klant, de onderneming en de maatschappij te realiseren om een betere toekomst tot stand te brengen.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In Mei 1994, pijp-Makend Co. van Zhangjiagang Zhongyuan, werd Ltd gevestigd.

 

In Mei 1998, werd RMB ¥12 miljoen geïnvesteerd in de onlangs-gebouwde workshop.

 

In Februari 1999, onlangs-gebouwd pijp-Makend Co. van Zhangjiagang Zhongyuan, werd Ltd voltooid.

 

In Mei 2005, werd het koudgewalste project van het strookstaal van 50000 jaarlijkse productiecapaciteit van MT gezet in verrichting in het Staalco. van Jiangsu Zhongjia, Ltd.

 

In Augustus 2005, de Staalplaat Co. van Zhangjiagang Zhongxin, Werd Ltd gevestigd.

 

In Maart 2006, pijp-Makend Co. van Jiangsu Meisman, was Ltd opstelling met de jaarlijkse capaciteit van 200000 Pijpen van MT API.

 

In Mei 2006, pijp-Makend het Instituutsco. van Zhangjiagang, werd Ltd opgericht.

 

In Mei 2006, werd de jaarlijkse capaciteit van 150000 MT koudgewalste staalstroken formeel gezet in verrichting bij Zhangjiagang Zhongxin Staalplaat Co., Ltd.

 

In Mei 2006, werd de Groep van Jiangsu Qiyuan gevormd.

 

In December 2006, was het Oosten Cement Share Company opstelling in Ethiopië.

 

In November 2007, was de Oostelijke Industriezone opstelling in Ethiopië.

 

De Investeringsco. van Jiangsuyongyuan, Ltd werd opgericht op Juni 2008.

 

In Augustus 2008, werd de LQY Gelaste Buis n.v. gevestigd in Houston van de V.S. met de jaarlijkse capaciteit van 50000 MT gelaste staalbuizen.

 

In Augustus 2009, Co. van de het Pakhuislogistiek van Zhangjiagang Zhongcheng, werd Ltd opgericht concentreert zijn zaken op staal, pakhuis en logistiek.

 

In September 2009, Co. van de het Materiaaltechnologie van Jiangsu Zhonggang Metallurgisch, Ltd het verkopen van pijp-Makend Co. van Zhangjiagang Zhongyuan, heeft Ltd in een onafhankelijk bedrijf zich in de productie van de Gelaste Pijp Miljoen van de Precisie Hoge Frequentie gespecialiseerd.

 

In Februari 2011, Internationaal de Handelsco. van Shanghai Qiyuan, werd Ltd opgericht.


In December 2011 die, van middelen voorziet Qiyuan Co., Ltd.was in Seychellenen wordt geregistreerd.

 

In 25 Mei 2014, Co. van de het Materiaaltechnologie van Zhangjiagang ZhongYue Metallurgisch, Ltd het verkopen van Groep en in een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in de vervaardiging van de Buismolen, metallurgische materiaalontwerp en vervaardiging, speciale buizenproductie enz.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : ZHONG YUE

Aantal werknemers : 200~500

Jaarlijkse omzet : 30000000-40000000

Opgericht Jaar : 1996

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Zhangjiagang ZhongYue Metallurgy Equipment Technology Co.,Ltd Certificaten China Zhangjiagang ZhongYue Metallurgy Equipment Technology Co.,Ltd Certificaten China Zhangjiagang ZhongYue Metallurgy Equipment Technology Co.,Ltd Certificaten